MMA Betting

Okategoriserade 17 februari 2013 | 0 Comments

Inom alla möjliga sporter brukar det ofta förekomma betting av olika slag. Detta innebär att folk satsar sina pengar på att matcherna eller turneringarna ska få ett visst utfall. Man kan även gissa på att en viss spelare ska göra mål eller bli utvisad. Lyckas man gissa rätt så vinner man tillbaka sina pengar, samt ytterligare en procentsats av det som man har satsat.

Även inom MMA förekommer det betting ibland. En sak som burkar skilja sig mellan betting på till exempel hockey och MMA är att då det blir oavgjort i en MMA-match, så är det vanligast att spelbolaget betalar tillbaka pengarna till sina spelare. Alltså brukar man inte kunna spela på utfallet att matchen blir just oavgjord. Dock erbjuder vissa spelbolag detta och då får man själv klart inte tillbaka sina pengar om man satsat pengar på att en av spelarna ska vinna och resultatet slutar oavgjort. Ett spelbolag som bland annat erbjuder betting på MMA-sporter är Unibet.

Några tips som du kan ta med dig på vägen om du ska spela på MMA-sporten är:
– Välj inte alltid storfavoriterna. Inom MMA kan allting hända och den som räknas som den sämre kan enkelt få in ett slag på favoriten i slutet och vinna matchen.
– Spela inte på alla matcher. Det blir då bara rörigt och du kan råka spela bort mer pengar än du planerat att göra.
– Leta efter högst odds – dessa kan nämligen variera mellan spelbolagen.

Att betta på MMA kan man som sagt göra hos många spelbolag på webben. Men ibland akn du även spela om du befinner dig på plats på arenan där matchen spelas. Där kan det dock vara så att oddsen är sämre, just för att göra en vinst på alla ivriga supportrar som väljer att lägga höga satsningar i slutminuterna.

Leave a Reply