Håll koll på dina moståndare

Okategoriserade 29 januari 2013 | 0 Comments

Boxning är en sport där det är viktigt att veta var man har sin motståndare. En blinkning kan kosta vinsten av matchen endast för att du missade en liten detalj och som du kanske förstår så är varje kvadratmeter av ringen viktig att känna till. Det finns även andra sporter där det gäller att ha bra koll på sina motståndare och där ett litet snedsteg kan kosta en dyrt.

Ett tydligt exempel på detta är när du spelar poker. Lyckas du inte hålla ditt pokerface uppe så kan alla dina motståndare tydligt läsa av dig och lura av dig alla dina marker på ett ögonblick. Det gäller även för dig att hålla koll på hur dina motståndare agerar för att kunna göra nästa steg så bra som möjligt. Självklart ska du inte bara sitta och stirra dig blind på vad dina motståndare gör, utan även tänka taktiskt kring ditt eget spel. vad har du för kort på handen och vad är dina möjligheter?

Ett sätt att kolla hur ens motståndare beter sig är att vara lite extra social vid bordet. Kanske ställa en allmän fråga och se vem som svarar. Troligen är denna spelare ganska säker på sitt spel, medan dem som är fundersamma inte svarar på din fråga.

Leave a Reply