Bli proffs

Okategoriserade 8 mars 2013 | 0 Comments

Precis så som man kan bli proffs i MMA så kan man bli proffs på en mängd andra saker. Ett exempel är casinospel, vilket är någonting som många prövar sig på att bli proffs på. Eftersom många av dessa spel är helt slumpbaserade så kan det vara svårt att mäta sina kunskaper inom spelet. Men ett spel som många tävlar i är till exempel poker.

Ett pokerspel som jag dock inte riktigt vet om man kan tävla i är blackjack. Självklart finns det även strategier i blackjack som man kan använda sig av, men om det finns speciella turneringar där man spelar blackjack vet jag ej. Det pokerspel som är mest förekommande i turneringar skulle jag säga är Texas Hold’em eller andra spel från hold’em-familjen. För ni har väl inte missat att det till exempel finns ett spel som heter Omaha Hold’em.

En sida där man kan träna upp sina kunskaper i de olika spelen är Unibet som erbjuder spel på allt från poker och slots till skraplotter och betting. Att träna inför kommande turneringar hos dem är därför ett utmärkt val, samt att du kan välja att spela ett annat spel för en stund för att bryta av.

Leave a Reply