Alla hjärtans dag

Okategoriserade 4 februari 2015 | 0 Comments

I nästa vecka är det alla hjärtans dag, en dag som mängder av människor kommer att fira världen runt. Här ligger kärleken i fokus och romantiken märks av var man än vänder sig. I butikerna hittar man just nu produkter till temat av olika slag och vi alla påminns om att göra dagen helt perfekt. Men självklart behöver man inte hålla sig till de indirekta reglerna kring kärlekens dag.

Hur man spenderar dagen är egentligen inte det viktigaste, utan istället att man uppmärksammar kärleken och umgås med den som man tycker om. Istället för att gå på bio, dyra restaurangbesök eller liknande kan ni laga middag hemma och hyra en bra film att se tillsammans.

Att ge bort presenter är även det något som brukar höra högtiden till. Nallebjörnar, smycken och choklad är typiska romantiska presenter, men man kan även ge bort någonting annat om din käresta hellre uppskattar det. varför inte ge bort någonting som du har gjort helt själv. Det kan vara allt ifrån en skiva med mixad musik, ett fint kort eller kanske ett kollage med bilder av er två.

Kan du inte spendera dagen tillsammans med den som dy tycker om kan du ändå visa din uppskattning genom att skicka ett kort eller liknande. Du kan också skicka ett blommogram, chokladogram eller bud av något annat slag. En oväntad överraskning är alltid uppskattat, av vilket slag det än är.

Leave a Reply